Powered By Blogger

joi, 7 ianuarie 2010

Emisarii iubirii

Dupa ce am vazut filmul Geometria sacra pe "Blog de plictis" - http://blogdeplictis.blogspot.com/ - am citit in cartea lui James F.Twyman - Emisarii iubirii - despre aceiasi copii speciali, adica niste copii cu mari puteri paranormale, care pot face orice.

Iata doua fragmente din discutia cu unul dintre acesti copii speciali:

"Anna, daca le-ai spune ceva tuturor oamenilor mari de pe Pamant, ce anume le-ai spune?"
S-a gandit o clipa, si tot pentru o singura clipa mi-am amintit ca nu era decat o fetita, desi era cea mai nemaipomenita fetita pe care o cunoscusem vreodata. Ochii i se rotira in cap, de parca ar fi cautat cel mai bun raspuns pe care mi-l putea da. Apoi m-a privit si a zis: "Le-as spune sa-si dea seama cat sunt de puternici si ca, pe masura ce se iubesc mai mult unii pe altii, cu atat iese mai mult la iveala aceasta forta. Oamenilor le este teama de propria lor forta, pentru ca isi inchipuie ca si-ar putea face rau unii altora. Insa, cu cat sunt mai inchisi in ei insisi, cu atat se ranesc mai rau unul pe celalalt. E doar o iluzie ca noi, cei de aici suntem foarte numerosi. De fapt, nu este asa. In realitate, nu suntem decat unul singur, ca toti copiii speciali care stim unul de celalalt. Stim unii de altii, pentru ca intre noi exista o legatura - si, intr-o zi, toti adultii din lume vor realiza acest lucru."

"Problema este daca esti gata sa actionezi ca si cum ai sti ca Dumnezeu te iubeste. Oamenii cred ca Dumnezeu nu-i iubeste, asa ca se comporta de parca acest lucru ar fi adevarat. De aceea lumea este asa cum este in clipa de fata. Cu gura, oamenii spun ca Dumnezeu exista si ca ii iubeste ca mama ori ca tatal lor - insa, in adancul inimii, nu cred acest lucru. Ce s-ar intampla, insa, daca ei ar crede intr-adevar intr-o asemenea stare de fapt? Atunci, iubirea care ii inconjoara ar incepe sa se raspandeasca dinspre ei pentru a-i atinge si pe ceilalti oameni, iar atunci toata lumea ar fi tamaduita. Este totul atat de simplu. Astfel ca intrebarea se refera la faptul daca oamenii sunt dispusi sa accepte ceea ce este deja adevarat."

"Sa accepte ceea ce este deja adevarat?"

"Da, pentru ca asa simtim noi lucrurile. Copiii exista pentru a simti ceea ce este adevarat si sa-i ajute si pe altii sa faca acelasi lucru."

Sa invatam de la copii !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu